Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

           ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!
Φίλοι μου λόγος που γράφω μέσα από το τέρας που λέγεται διαδίκτυο είναι για να προκαλέσω μια έλλογη ανταπόκριση σας που θα είναι μια νέα βάση ενατένησης και ίσως προβληματισμού!!
Πολλά είναι τα αλογοπαράλογα του ανεκράτητου διαδικτύου αλλά ένα δεν μπορεί κάποιος να του καταλογίσει ότι δεν φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και δεν τους παλιντροπίζει!!
Αφού πολύ δύσκολα μπορούμε να συναντηθούμε τουλάχιστον ας γράφουμε τις σκέψεις μας ώστε να βελτιώνουμε το λογισμικό λειτουργίας μας!!
Κάποιος έλεγε ότι οι σκοτεινότερες γωνιές στην κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητα τους σε εποχές ηθικής κρίσης και νομίζω ότι είχε απόλυτα δίκιο!!
Με κάθε τρόπο ο καθένας μας θα πρέπει να συμμετέχει σε αυτό κολαστήριο και να προσπαθεί να ανασύρει μέσα από το δικό του ηθμό ότι πιο αγνό απλό και χρήσιμο που θα τον βοηθήσει στην πορεία της ζωή του !
Βέβαια πριν από όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίσει τον εαυτό του πράγμα ίσως ανέφικτο όπως θα πει αργότερα ο μέγας δάσκαλος «Σωκράτης» αλλά ως βλέψη έχει την ομορφιά της Ελληνικής απλότητας και συνάδει με το πνεύμα της Ελληνικής φιλοσοφίας!
Έτσι φίλοι μου πορευόμαστε στο καθημερινό γίγνεσθαι και είμαστε στα περισσότερα απλοί θεατές σε ότι συμβαίνει και αυτό που παίρνουμε δεν είναι αληθινή γνώση, αφού συχνά δεν το βιώνουμε προσωπικά, αλλά μνήμη αφού το διαβάζουμε και το καταχωρούμε στο αρχείο του μυαλού μας.
Πριν από πολλά χρόνια στο τέλος της δεκαετίας του 1970 που δεν υπήρχε καμία κοινωνική διαδικτύωση είχα την ευκαιρία να συναντήσω στο Χίλτον και να συνομιλήσω με τον διάσημο και αμφιλεγόμενο συγγραφέα «Έριχ Φον Νταίνικεν» που έγραφε τότε για τους εξωγήινους και την συνεχή και άμεση εμπλοκή τους στην εξέλιξη της ιστορίας του ανθρώπινου πολιτισμού!!
Σε κάποιο βιβλίο του έγραφε ότι στην νότια Αμερική στο κράτος του Ισημερινού είχε βρεθεί σε ένα απέραντο δίκτυο σπηλαίων μια απίστευτα μεγάλη βιβλιοθήκη με βιβλία όλα γραμμένα σε φύλλα χρυσού!!!!
Οι στοές του δικτύου των σπηλαίων ήταν όλες επιυαλωμένες πράγμα που έδειχνε ότι είχαν ανοιχτεί με θερμικό γεωτρύπανο μια τεχνολογία που παραπέμπει σε πυρηνικό γεωτρύπανο κάτι που μόλις σήμερα προσπαθεί να κατασκευάσει ο ιντερνετικός άνθρωπος!!
Τον ερώτησα τότε τον Νταίνικεν αν είχε πάει ο ίδιος εκεί και μου είπε ότι πήγε με ειδική άδεια από τις τοπικές αρχές έβγαλε μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε τότε στο βιβλίο του και μετά από αυτό και την έκταση που πήρε το γεγονός από την κυκλοφορία του βιβλίου του οι στοές σφραγίστηκαν με τσιμέντο και……………..!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να μην σας κουράζω πιστεύω και αυτό φαίνεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να εξηγούμε τον κόσμο μας μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο ανάγνωσης ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΣ όμως την συλλογιστική μας!!!
Τελειώνοντας θα σaς έλεγα διαπρύσια ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι παλαίφατος η ύπαρξη του χάνεται μέσα στον χρόνο και ασφαλώς ο πλανήτης που λέγεται Γη δέχεται συνεχώς επισκέψεις από διαστημοπόρους και εξερευνητές (που έχουν αφήσει παντού τα ίχνη τους) και που έχουν σοβαρό λόγο ύπαρξης και ανάμειξης στις ανθρώπινες δραστηριότητες!!

Επιμέλεια παρουσίασης : Γιώργος Χαβαλές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails