Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Διεθνής εκστρατεία για την Αγία Σοφία: Σταματήστε την βεβήλωση της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς!



Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός International Hellenic Association (IHA) με έδρα το Delaware των Η.Π.Α. ξεκίνησε εκστρατεία μέσα από το Avaaz, το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό διαδικτυακό κίνημα ακτιβιστών παγκοσμίως, για την διεθνή καταδίκη της Τουρκίας η οποία προσπαθεί μεθοδικά να μετατρέψει το μοναδικό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, το Μουσείο της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, σε τζαμί.

Με σύνθημα STOP the desecration of World's spiritual heritage (Σταματήστε την βεβήλωση της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς)  η έκκληση καταδικάζει την σταδιακή μετατροπή της Αγίας Σοφίας, ενός μοναδικού μνημείου της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε τέμενος και καλούνται να την υπογράψουν όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνότητας ή φυλής, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Η εκστρατεία με τις υπογραφές που συγκεντρώνονται, θα γνωστοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε δεκάδες ηγέτες κρατών, την UNESCO και πολλούς άλλους διεθνείς οργανισμούς, όλα τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, στα μέλη της Γερουσίας και του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών κ.α.π.




Αντιγραφή: Λεωνίδας Κουμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails