Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014



O ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Είναι πλέον φανερός ο εξεβραϊσμός του λαού μας και η συνεχής προσπάθεια σπίλωσης , συκοφάντησης και τελικά υποβιβασμού της αξίας του αξεπέραστου Αρχαιοελληνικού πνεύματος.
Ωστόσο αυτή η προσπάθεια των Εβραίων δεν θα επιτύχει για τον απλούστατο λόγο γιατί ο σημερινός παγκόσμιος πολιτισμός έχει δομηθεί απόλυτα πάνω στο λογισμικό των Αρχαίων Ελλήνων και εξελίσσεται πάνω στον διαχρονικό θυμώδη σκεπτικισμό των απίστευτων προγόνων μας.
Ο σημερινός κόσμος ταλαντώνεται και διαμορφώνεται πάνω στο
‘’φέρον’’ του πανούργου Ελλαδίτη που από τα πανάρχαια χρόνια είχε διαχωρίσει τον ρόλο των κοσμικών δραστηριοτήτων από τους θρησκευτικούς συμβολισμούς.
Ο αρχαίος Έλληνας είχε επινοήσει ένα Πάνθεον (ένα κατάλογο θεοτήτων/δαιμόνων) με προσωπικότητες που αντιπροσώπευαν τις αδυναμίες τα πάθη του αλλά και τις προσδοκίες του και που η λατρεία του σε αυτές αποσκοπούσε στον εξαγνισμό της ψυχής του.
Δηλαδή η θρησκευτικότητα του αρχαίου Έλληνα ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με τα Συμπαντικά καλέσματα και την οικουμενικότητα των φυσικών νόμων.
Η εξάρτηση των αρχαίου Έλληνα από την θρησκεία του ήταν μάλλον ‘
’επίπλαστη’’.
Στην πραγματικότητα η θρησκεία για αυτόν αντιπροσώπευε τον ελεύθερο τρόπο έκφρασης της ψυχοσύνθεσης του σε θεϊκά ‘’σύμβολα’’ που μεταξύ άλλων προστάτευαν και τον θεσμικό χαρακτήρα της κοινωνίας του.
Όσον αφορά στο μίσος των Εβραίων απέναντι στον Ελληνισμό θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι παρόλο το άσβεστο μίσος τους σε κάθε τι Ελληνικό οι ανεκδιήγητοι Φαρισσαιοσαδουκαίοι είναι απόλυτα εγκλωβισμένοι(κατά ειρωνικό τρόπο) σε αυτά που αντιπροσωπεύει και εκπέμπει συνέχεια ο Ελληνισμός.
Χωρίς το
ΙΧΩΡ των αρχαίων Ελλήνων ο ανθρώπινος πολιτισμός θα ήταν ίσως διαφορετικός!!!

Γιώργος Χαβαλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails