Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Οι αρχαίοι Έλληνες δεν χρειαζόταν βιάγκρα. Ήταν πάντα «έτοιμοι» λόγω του τρόπου ζωής


αρχαιοι-βιαγκραΣτην αρχαία Ελλάδα οι συνθήκες ζωής ευνοούσαν τη διέγερση και οι άντρες ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να συνευρεθούν ερωτικά. Λογικό. Οι αρχαίοι δεν κατανάλωναν ποτέ τροφές με λιπαρά και συντηρητικά, που επηρεάζουν τις επιδόσεις του σύγχρονου άνδρα.
Η γυμναστική ήταν τρόπος ζωής των αρχαίων, οι οποίοι πέρναγαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κάνοντας κάποιο άθλημα. Έτσι έχτιζαν κορμί και λίμπιντο επιπέδου, «έσο έτοιμος».
Σήμερα κάποια ακραία συμπληρώματα φτιάχνουν καλά σώματα, αλλά επηρεάζουν τη στύση. Τα αναβολικά μπορούν ακόμη και να την καταστρέψουν.
Οι αρχαίοι σε αντίθεση με τους σημερινούς άντρες δεν κάπνιζαν. Το κάπνισμα είναι βασική αιτία ανδρικής ανικανότητας….
Η βασικότερη διαφορά όμως του σύγχρονου από τον αρχαίο εραστή είναι ότι οι αρχαίοι δεν είχαν άγχος και στρες. Οι περισσότεροι γιατροί αποδίδουν τα προβλήματα ερωτικής ανεπάρκειας, στην πιεστική ζωή του σύγχρονου άντρα. Οι αρχαίοι, μάλλον ήταν πιο«κουλ» τύποι και όχι μόνο δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στύσης, αλλά πολλές φορές τους συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο….
Το αντικούκου των αρχαίων
arxaia04-394x400Η σεξουαλική διέγερση των αρχαίων ήταν τόσο συχνή, που αναγκάζονταν να βρίσκουν τρόπους για να την περιορίσουν. Η πιο εύκολη λύση ήταν η μεγάλη κατανάλωση μαρουλιού που θεωρείται αντι-αφροδισιακό. Πολλές φορές κατέφευγαν στη μητέρα φύση και έφτιαχναν αλοιφές από βότανα.
Τα αποτελέσματα από τα γιατροσόφια είναι άγνωστα, αλλά όποιος κοιτάξει αγγεία και τοιχογραφίες της αρχαίας Ελλάδας, διαπιστώνει εύκολα ότι οι πρόγονοί μας ήταν σε όλα πρώτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails