Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Χρυσό Μετάλλιο Στην ΚΥΠΡΟ Μέσα Στην Τουρκία

Χρυσό Μετάλλιο Στην Ελένη Αρτυματά Μέσα Στην Τουρκία – Η Κυπριακή Σημαία Στον Ουρανό Της Μερσίνας!

Το χρυσό μετάλλιο στα 200μ γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας κέρδισε η Κύπρια πρωταθλήτρια Ελένη Αρτυματά.

Στον τελικό των 200μ που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης, η Ελένη Αρτυματά εξασφάλισε την πρώτη θέση με χρόνο 23.18’’, τερματίζοντας δυο μόλις εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά από την Ιταλίδα Λιμπάνια Γκρενό (23.20’’), η οποία εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο.

Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε η Τουρκάλα Νιμέτ Καρακούς με 23.40’’.

Η Άννα Ραμόνα Παπαϊωάννου τερμάτισε στην 5η θέση με χρόνο 23.66’’, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό στα 200μ για την Αρτυματά, η οποία είχε κερδίσει το χρυσό και στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails