Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πρώτη σε αλλοδαπούς η χώρα μας στην Ευρώπη.


Πρώτη σε αλλοδαπούς η χώρα μας στην Ευρώπη - Οι πιο πολλοί είναι Αφγανοί...

Ελάχιστοι, είναι. πλέον, οι λαθρομετανάστες από την Αλβανία. Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες, που ζουν στην Ελλάδα είναι Αφγανοί. Τους προηγούμενους μήνες, δεν περιλαμβάνεται στα στοιχεία η τελευταία σκούπα της αστυνομίας, όπου συνελήφθησαν 2. 830 Αφγανοί λαθρομετανάστες.
Να σημειωθεί ότι ελάχιστοι είναι, πλέον, στη χώρα μας οι Αλβανοί παράνομοι μετανάστες. Και αυτό οφείλεται, εκτός από το ότι δεν έρχονται στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης, στο γεγονός ότι από το Δεκέμβριο του 2010 καταργήθηκε η βίζα.

Το σχέδιο για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών, που υπολογίζονται σε 800.000 περίπου, αλλά σαφώς είναι πιο πολλοί, θα πρέπει να αποδώσει ορατά αποτελέσματα στις επόμενες οκτώ εβδομάδες, καθώς ο χρόνος που είχε η χώρα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εκπνέει περί τα τέλη Μαΐου.

Στις αρχές Ιουνίου η Ελλάδα θα αξιολογηθεί από την ΕΕ για το αν μπορεί να παραμείνει στις χώρες που συμμετέχουν στη Συνθήκη Σένγκεν, λόγω της παραμονής στο έδαφός της του μεγαλύτερου αριθμού λαθρομεταναστών από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails