Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.


Μήνυμα των ακριτών προς την Τουρκία: Ελληνική σημαία τεραστίων διαστάσεων αναρτήθηκε στην Κάλυμνο! (Βίντεο)



Μήνυμα αληθινού πατριωτισμού και αντίστασης, δίνουν οι ακρίτες μας από τα νησιά μας στους γείτονες μας και στους ένθερμους υποστηρικτές του «πλουραλισμού» και του «κακώς εννοούμενου προοδευτισμού» που προσπαθούν με κάθε μέσο να μετατρέψουν...
αυτό το λαό σε πολτό, σε μία ομάδα ανθρώπων χωρίς ταυτότητα χωρίς μνήμη και χωρίς ιστορία, έρμαιο των βουλών του κάθε καιροσκόπου.

Με πρωτοβουλία του αρχιμουσικού και των μουσικών της Δημ. Φιλαρμονικής Καλύμνου και την έγκριση του Δημάρχου του νησιού αναρτήθηκε στο κτήριο της Δημ. Φιλαρμονικής στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου μία τεραστίων διαστάσεων ελληνική σημαία.

Το κτίριο βρίσκεται στο λιμάνι της Καλύμνου ανοικτά του οποίου συνηθίζουν να κόβουν βόλτες ορισμένες φορές τουρκικές ακταιωροί.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε αποδεκτή από το λαό του νησιού με χαρά και ικανοποίηση δίνοντας μία νότα εθνικής υπηρηφάνειας σε αυτή την γκρίζα περίοδο που διανύουμε.
Μήνυμα αληθινού πατριωτισμού και αντίστασης, δίνουν οι ακρίτες μας από τα νησιά μας στους γείτονες μας και στους ένθερμους υποστηρικτές του «πλουραλισμού» και του «κακώς εννοούμενου προοδευτισμού» που προσπαθούν με κάθε μέσο να μετατρέψουν αυτό το λαό σε πολτό, σε μία ομάδα ανθρώπων χωρίς ταυτότητα χωρίς μνήμη και χωρίς ιστορία, έρμαιο των βουλών του κάθε καιροσκόπου.

Η σημαία είναι ορατή από παντού και στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα στους γείτονες μας ότι το ηθικό των ακριτών μας δεν έχει καμφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails