Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εκστρατεία Βρετανού βουλευτή για την βεβήλωση εκκλησιών στη κατεχόμενη Κύπρο



Ο Βρετανός βουλευτής του συντηρητικού κόμματος Ντέιβιντ Μπάροους προσπαθεί ώστε μαζί με Άγγλους βουλευτές και Ελληνοκύπριους εθελοντές να καθαρίσουν εκκλησίες και νεκροταφεία στην κατεχόμενη Κύπρο.

Σε δήλωση που έκανε ο Μπάροους στο ελληνοκυπριακό ραδιόφωνο ανέφερε πως με αυτή την κίνηση στοχεύει μεταξύ άλλων και στον καθαρισμό των νεκροταφείων και εκκλησιών που βρίσκονται στο Άσχα, στην Αφάνια, σε Αμμόχωστο και Γιανάγρα.

Ο Μπάροους δήλωσε πως κατά την επίσκεψη του στην κατεχόμενη Κύπρο αισθάνθηκε απέχθεια από την κατάσταση των εκκλησιών και νεκροταφείων και από την “έλλειψη σεβασμού σε ιερούς χώρους”.

Ο Μπάροους είπε πως μετά από αυτήν την επίσκεψη γύρισε στην Αγγλία και είχε επαφές με συναδέλφους του και με τον υπουργό Ε.Ε. Ντέιβιντ Λίντινγκτον, ο οποίος του είπε πως θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια στο αγγλικό ΥΠΕΞ και προφορικά και γραπτά.

Ο Μπάροους έκανε έκκληση στην συγκεκριμένη καμπάνια να μετάσχουν και άτομα από την τουρκοκυπριακή και ελληνοκυπριακή κοινότητα είτε της Κύπρου είτε της Αγγλίας.


Πρακτορείο Αναντολού-tourkikanea.गर
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=13237

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails