Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

"Οι άγνωστοι-πασίγνωστοι κουκουλοφόροι, είναι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος"

"Οι άγνωστοι-πασίγνωστοι κουκουλοφόροι, είναι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το κράτος κατελύθη χθες από το παρακράτος των κουκουλοφόρων. Εκδοχή πρώτη: τραγική ανικανότητα της συντεταγμένης πολιτείας να εγγυηθεί την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών της. Εκδοχή δεύτερη: ηθελημένη παράλειψη για να εξυπηρετηθεί η ανάγκη της ημέρας για πρόκληση σοκ και δέους, προς συγκάλυψη του εξανδραποδισμού του λαού και της λεηλασίας της πατρίδος που χαλκεύονταν εκείνες τις ώρες στην αίθουσα της Βουλής.
Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑ. Στη δεύτερη, επαληθεύεται για άλλη μια φορά ότι οι άγνωστοι-πασίγνωστοι κουκουλοφόροι, είναι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος.

Η Δημοκρατική Αναγέννηση, καλεί τον λαό σε Εγρήγορση, Αντίσταση, Συσπείρωση. Πρέπει, και μπορούμε, να σπάσουμε τις αλυσσίδες με τις οποίες μας έδεσαν πισθάγκωνα. Αυτή η λαϊκή αντιμνημονιακή πλειοψηφία, οφείλει να συσπειρωθεί αμέσως σε ένα ισχυρό Εκλογικό Μέτωπο Εξουσίας.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails