Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ένα εξ ολοκλήρου εθνικιστικό από την επίσημη πολιτεία της τουρκιάς σχέδιο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της φετινής επετείου από την ίδρυση της δημοκρατίας. Αυτό της διανομής χιλιάδων τουρκικών σημαιών σε παιδιά της 1ης δημοτικού, προκειμένου να … αγαπήσουν την πατρίδα.
Ο αρμόδιος δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Η σημαία είναι η ενότητα και η ομοψυχία μας, ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα της ανεξαρτησίας μας. Γι’ αυτό με την σκέψη πως πρέπει από νωρίς να κάνουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν την σημαία και με αφορμή την 88η επέτειο ίδρυσης της Δημοκρατίας μας, οργανώσαμε αυτήν την εκδήλωση».

Τα καλώς οργανωμένα πλάνα της πολιτικής ρότας του Ερντογάν περί συνεχούς τροφοδότησης και τόνωσης των εθνικιστικών φρονημάτων, πραγματοποιούνται επιτυχώς με οιονδήποτε τρόπο. Είτε με την αμείωτη στρατιωτική οργάνωση και τον επιθετικό εξοπλισμό, είτε με την διεκδίκηση αναγνώρισης των δήθεν «μουσουλμανικών» μειονοτήτων στις ακριτικές περιοχές της πατρίδος μας, είτε με τη κατάλληλη «εθνικιστική» σχολική διαπαιδαγώγηση (εντός και εκτός τουρκικών συνόρων).


Ένα σχέδιο, όπου οι έννοιες της πατρίδας και του συμβολισμού της σημαίας θα νοηματοδοτήσουν, άπαξ και δια παντός, τη ζωή των «φίλων» γειτόνων μας, στη θεωρία αλλά και στην πράξη.

Στο Ελλαδιστάν, το προτεκτοράτο των διεθνών σιωνιστών, για τέτοιου είδους …«εθνικιστικά και φασιστικά» πλάνα, ούτε λόγος να γίνεται. Διότι η Ελλάς είναι καταδικασμένη, από τα μεταπολιτευτικά πολιτικά ανδρείκελα, να ξεπουλήσει γη, ύδωρ, Ιστορία και προγονικές θυσίες, στο βωμό των υποτακτικών της Λέσχης Bilderberg. Ας όψονται οι γνωστοί εξωμότες πολιτικάντηδες (Γιωργάκης, Hanna, Μπένι) και οι λοιποί ανθελληνικοί και αναρχοαριστεροί βάκιλοι της επίσημης ελλαδικής ψευτοδημοκρατίας. Δυστυχώς γι΄ αυτούς, θα μας βρουν απέναντί τους!



xryshaygh.wordpress.com
http://www।stoxos.gr/2011/11/blog-post_6408.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails