Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ήθος Ανθρώπω Δαίμων… κύριε Παπαδήμο


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ας αφήσουμε κατά μέρος όλες τις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν κατά του κυρίου Παπαδήμου, αμέσως μετά την ανάδειξή του ως του καταλληλότερου πρωθυπουργού, για την προσπάθεια σωτηρία της χώρας από την οικονομική καταστροφή. Τα αφήνουμε λοιπόν κατά μέρος, όλα αυτά και περιοριζόμαστε στην προτροπή, την οποία του απηύθυνε ο συνάδελφός του καθηγητής κύριος Γιάννης Βαρουφάκης:

"Αν ο κ. Παπαδήμος πραγματικά πιστεύει ότι εμείς οι έλληνες πρέπει να δράσουμε με γενναιότητα, αποδεσμευόμενοι από τα κεκτημένα μας, τον καλώ να δώσει το παράδειγμα.

Πως;

Παραιτούμενος από την θέση του καθηγητή που κατέχει στο Τμήμα μου, σε κατάσταση αναστολής για πάνω από δέκα χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε έναν νέο επιστήμονα για να διδάσκει τους φοιτητές μας. Μπορεί να χάσει ένα ευτελές μέρος της σύνταξής του όμως με αυτή την κίνηση θα καθιστούσε πειστικότερες τις προτροπές του προς τους υπόλοιπους
."




Η πληροφορία, για την προτροπή, από: http://wwwaristofanis.blogspot.com/2011/11/blog-post_5743.html



Εάν η πληροφορία είναι αληθινή, τότε ο κύριος Παπαδήμος τυγχάνει υβριστής έναντι της παιδείας της χώρας, την οποία κλήθηκε να σώσει. Διότι πρόκειται για περίπτωση ανθρώπου ιδιώτη (idiot=ηλίθιος, ορολογία παγκοσμίου αποδοχής).

Πρέπει λοιπόν ο κύριος Γιάννης Βαρουφάκης να καταθέσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που επικαλέστηκε και ο κύριος Παπαδήμος να τα παραδεχθεί ή να τα διαψεύσει. Σε περίπτωση δε που αποδειχθεί ορθή η μαρτυρία του κυρίου Βαρουφάκη, τότε να ακυρωθεί από την βουλή ο διορισμός του ως πρωθυπουργού.


Ιδιώτες «πολιτικοί» μας οδήγησαν εις την οδόν της απωλείας। Μάλιστα, ναι, εκλεγμένοι βεβαίως από κοινωνία ιδιωτών. Τώρα δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Πολιτική καταστροφικής ομοιοπαθητικής, ιδιωτικής παραζάλης;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails