Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Σαμιακή Γνώμη:'Mας αδελφοποίησαν με το ζόρι με τους Γυφτοσκοπιανούς!!!"


Αυτό και αν είναι από τα πρωτάκουστα!
Πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Σάμου εκπροσωπήθηκε από μια "μαιμού" Αντιδήμαρχο την κα Άννα Τσερέπα όπου συμμετείχε στο 2ο Φεστιβάλ αδελφοποιημένων πόλεων (14-16 Οκτωβρίου) στο Κουσάντασι της Τουρκίας.

Η απόφαση να στείλει την νέα "αντιδήμαρχο" εκεί ήταν του Δημάρχου Σάμου κ. Στέλιου Θάνου, παρόλες τις αντιδράσεις που υπήρχαν στη Σάμο και τις προειδοποιήσεις, να αποφύγει ο Δήμος αυτή την συμμετοχή!
Το παράδοξο επίσης σε αυτό το Φεστιβάλ, ήταν πως τιμώμενη πόλη ήταν η πόλη των Σκοπίων Gorce Petrov, όπου σε όλη τη διάρκεια αυτής της γιορτής, οι Τούρκοι αποκαλούσαν τη χώρα της τιμώμενης αυτής πόλης ως "Μακεδονία"!!!
Αντί λοιπόν η κα Τσερέπα να τα "μαζέψει" και να γυρίσει πίσω στη Σάμο αποδεχόταν και νομιμοποιούσε με αυτό τον τρόπο την παρουσία ως "Μακεδονία" αυτής της χώρας, δίπλα της!
Σίγουρα η κα Τσερέπα δεν έχει την ευστροφία να αντιληφθεί ότι οι Γυφτοσκοπιανοί και Τούρκοι κάνουν μια χαρά την δουλειά τους έχοντας εμάς του Έλληνες ως πολιτιστικές γλάστρες στις όποιες εκδηλώσεις τους!
Και φυσικά πότε είχαν αυτοί πολιτισμό να τον έχουν και τώρα!
Άρα ο στόχος αυτών των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν κατά καιρούς είναι καθαρά εθνικοπολιτικός ώστε στο μέλλον να χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτής της νομιμοποίησης (που σας εξηγούσαμε πιο πάνω) της κυρίας και κάθε κυρίας Τσερέπα! 
Φυσικά εδώ την μεγαλύτερη ευθύνη εδώ έχει ο τουρκόφιλος Δήμαρχος Σάμου κ. Θάνος και συνεχιστής του δόγματος Κάρλα και Πετρούσκα όπου τυφλωμένοι από τα λούσα και τις χλιδές που απλόχερα προσφέρουν οι γείτονες κατά καιρούς δεν έχουν αντιληφθεί ότι έτσι γίνονται παιχνίδι των Τούρκων.
 
Ήθελαν δεν ήθελαν ο κ. Θάνος με την κα Τσερέπα μας αδελφοποίησαν με το ζόρι με τους Γυφτοσκοπιανούς!!!

ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails