Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι Άγγλοι και το BBC αγνοούν την Ελληνική γλώσσα!!!

Μια ένα απλό σερφάρισμα στην επίσημη ιστοσελίδα του BBC, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι οι Άγγλοι μας έχουν τελείως "γραμμένους", αγνοώντας την Ελληνική γλώσσα, αφού αν θελήσετε να μεταφράσετε τα νέα τους, μπορείτε μεν να τα μεταφράσετε σε πολλές γλώσσες, αλλά όχι στα Ελληνικά!!


Azeri, Bangla, Burmese, Hausa, Hindi, Indonesian, Kinyarwanda, Kirundi, Kyrgyz, Nepali, Pashto, Persian, Sinhala, Swahili, Tamil, Urdu, Uzbek, Vietnamese, είναι μερικές από τις γλώσσες (ανάθεμα αν γνωρίζουν και που βρίσκονται όλοι αυτοί στον χάρτη), μαζί με τα Τούρκικα παρακαλώ, όπου μπορείτε να μεταφράσετε την σελίδα τους.


Άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ;
Άλλη μια προπαγάνδα ενάντια σε εμάς και την ιστορία μας;
Ή κάτι άλλο που σίγουρα ζητάει απάντηση;

Ας επικοινωνήσουμε από σήμερα όλοι μας στο BBC και ας ρωτήσουμε γιατί δεν υπάρχει και η Ελληνική μας γλώσσα ανάμεσα σε όλες τις άλλες.
Θα πάρουμε απάντηση;;;

Όποιος έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί τους και έχει λάβει απάντηση ας μας την στείλει να την δημοσιεύσουμε.


OnNews.gr

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/bbc_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails