Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μάθιου Νίμιτς: Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι

Μάθιου Νίμιτς στη συνάντηση του με την Παμμακεδονική : Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι
Εντυπωσιακές ήταν οι δηλώσεις του Μάθιου Νίμιτς για το ζήτημα των Σκοπίων κατά τη συνάντηση που είχε ο τελευταίος την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Παμμακεδονικής Δρ. Αντώνιου Παπαδόπουλου στην ομογενειακή εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ο Αμερικανός μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με μέλη της Παμμακεδονικής αναγνώρισε ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και ότι «έκαναν τεράστιο σφάλμα στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας και χρησιμοποίηση των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στην εφημερίδα ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής επεσήμανε ότι όταν ανέφερε στο Μάθιου Νίμιτς το θέμα της Μακεδονικής ταυτότητας και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός προσδιορισμός «Μακεδονικός» για το στρατό της γειτονικής χώρας, τη γλώσσα τους και το λαό τους, του απάντησε ότι, πράγματι, ίσως να είναι μια καλή ιδέα να χρησιμοποιείται ο όρος «ο λαός της τάδε Δημοκρατίας», «ο στρατός της τάδε Δημοκρατίας» και «η γλώσσα της τάδε Δημοκρατίας», και όχι ο επιθετικός προσδιορισμός «Μακεδονικός» κ.λπ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails