Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Η Γαλανόλευκη να κυμματίσει σε όλους τους εξώστες

Η 25η Μαρτίου δεν είναι ακόμη μια αργία. Είναι ημέρα εθνικής ανάτασης και προβληματισμού.

Το μήνυμα του 1821 προβάλλει σήμερα επιτακτικό και επείγον. Στις μέρες μαρασμού και αποσύνθεσης όπου οι μίζερες φιγούρες Χριστόφια, Συλικιώτη, Τζέφρι, Πάγκαλου αποτελούν τα σύμβολα της εθνικής παρακμής οι όσοι Έλληνες απομείναμε καλούμαστε να σηκώσουμε το βάρος να κρατήσουμε το Έθνος μας όρθιο και να ετοιμάσουμε τις συνθήκες για τις καλύτερες μέρες!

Σε μας αδέλφια ατενίζει θλιμμένη η Ελλάδα μας και μας καλεί να αναλάβουμε το βαρύ Χρέος! Ο καθένας από εμάς είναι ο εις και μόνος που θα σώσει το Έθνος κατά την προτροπή του Ίωνα Δραγούμη. Καθοδηγητές μας οι Ήρωές μας και φωταγωγός μας η Ελληνική Ιστορία μας!

Να μεθύσουμε πρέπει με το αθάνατο κρασί του ΄21 και να τραβήξουμε το δρόμο της τιμής και της αξιοπρέπειας!

Να χαράξουμε το δρόμο στη νέα γενιά στην οποία να εμπνεύσουμε την ελπίδα ότι το Έθνος μας δεν έσβησε και ότι θα ξανασηκωθεί από το λήθαργο που το ΄ριξαν οι καραγκιόζηδες οι πολιτικάντηδες.

Σύμβολό μας η γαλανόλευκη, η οποία θα πρέπει απαραιτήτως να ανεμίζει με την ανατολή του ήλιου στους εξώστες μας, για να καλημερίσει τους απελπισμένους συμπατριώτες με το μήνυμα:

Μη σκιάζεστε στα σκότη!

Η Λευτεριά

σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι

της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει”

Χρόνια πολλά Αδέλφια! Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα! Καλή δύναμη για καλούς αγώνες! Έσσεται ήμαρ!

http://antistasi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails