Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δεν τον άφησαν να κατέβει στις εκλογές γιατί τον λένε Στάλιν!

http://www.newsit.gr/files/Image/11-02-11/resized/images_409_355.jpg
Μια περιφερειακή ρωσική εκλογική επιτροπή απέρριψε την υποψηφιότητα ενός άνδρα ο οποίος ονομάζεται Στάλιν, είπαν στελέχη του κόμματος στο οποίο ανήκει, το οποίο ονομάζεται Δίκαιη Ρωσία.

Στο Ντμίτρι Στάλιν, ο οποίος δεν έχει συγγενική σχέση με το Σοβιετικό ηγέτη που πέθανε το 1953, απαγορεύθηκε η συμμετοχή στις εκλογές στην περιφέρεια Χάντι-Μανζίισκ διότι δεν κατέθεσε τα χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία σε ειδικό λογαριασμό όπως ορίζουν οι κανονισμοί για τη συμμετοχή στην διαδικασία.

Όμως το κόμμα Η Δίκαιη Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα εφεσιβάλει την απόφαση και θα αρχίσει εκστρατεία με σύνθημα «Ο Στάλιν Ενδυναμώνει την Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι ο υποψήφιος αποκλείστηκε από την διαδικασία απλά και μόνο εξ αιτίας του επωνύμου του.
newsit.gr

http://eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails