Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο βιβλίο Γκίνες

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ
  Η φωτογραφία είναι από τη χθεσινή ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου από το Πεδίο του Άρεως όπου είδαμε μετά από πολύ καιρό και την κόρη του Μαργαρίτα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας από τους ελάχιστους πολιτικούς που δεν έχει εκθέσει τα παιδιά του στα φώτα της δημοσιότητας , ίσως γιατί το έζησε και ο ίδιος και δεν ήταν και η πλέον ευχάριστη εμπειρία...
Η όμορφη κοπέλα της διπλανής φωτογραφίας είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου η οποία την Δευτέρα θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες καθώς θα έχει προπάππου , παππού και μπαμπά πρωθυπουργό...
 by~~parapolitiki

2 σχόλια:

  1. ¨ΕΛΟΧΙΜ¨ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ !!!
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο δειχνει ποσο ηλιθιοι και ποσο ευκολα ξεχναμε εμεις οι ελληνες,θα επρεπε και οι ελληνες να μπουν στο βιβλιο γκινες για αλτσχαιμερ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails