Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ 1,3% ΣΤΟ 6,9% ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η μεταμόρφωση μιας χώρας που λεγετε ΕΛΛΑΔΑ.
- Στο 6.9% του πληθυσμού οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα το 2030

Το 2030 το έγκυρο ινστιτούτο PewResearchCenter εκτιμά πως στην Ελλάδα ο πληθυσμός μουσουλμανικού θρησκεύματος θα ανέρχεται στο 6,9% του ενεργού πληθυσμού ήτοι 772.000 μουσουλμάνοι σε αντίθεση με το 4,7% που είναι σήμερα το οποίο με τη σειρά του μεταφράζεται σε 527.000.
Η μεταβολή αυτή δεν πρόκειται να γίνει γιατί έλληνες χριστιανοί πρόκειται να αλλαξοπιστήσουν, αλλά γιατί θα προέλθει όπως εκτιμά το αμερικανικό ινστιτούτο από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση προς τη χώρα, η οποία και θα επιδεινωθεί τα επόμενα χρόνια.
Εάν σκεφτούμε το γεγονός πως στις αρχές της δεκαετίας του 1990 το ποσοστό των μουσουλμάνων στην Ελλάδα μετά βίας άγγιζε το1,3% του ενεργού πληθυσμού, μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό πως η χώρα αλλάζει με δραματικούς ρυθμούς, τις πραγματικές συνέπειες των αλλαγών αυτών, αν και πολλοί τις έχουν καταδείξει, εντούτοις ο πολιτικός κόσμος σχεδόν στο σύνολό του, κωφεύει επιδεικτικά ναρκοθετώντας ουσιαστικά το μέλλον των μελλοντικών γενιών των Ελλήνων στην ίδια τους τη χώρα.
Γενικότερα τώρα ο πληθυσμός των μουσουλμάνων παγκοσμίως θα αυξάνεται με ρυθμό διπλάσιο από τον αντίστοιχο όλων των υπόλοιπων θρησκειών για την επόμενη εικοσαετία, οπότε και αναμένεται να σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με δημογραφική έρευνα του Ινστιτούτου Pew. Ειδικότερα, μέχρι το 2030, το 26,3% των κατοίκων της Γης θα είναι μουσουλμάνοι, εκ των οποίων τα 58,2 εκατομμύρια θα ζουν στην Ευρώπη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ειναι κατα πολύ περισσότεροι αν συμπεριλάβουμε κ τους παρανομους. Σημερα οι παρανομοι στη χωρα μας μουσουλμανοι ειναι 300.000 αποκλειεται να ειναι μονο τοσοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 700.000
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails