Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ τα νέα «όπλα» των στρατιωτών

iΡod και iΡhone, τα νέα «όπλα» των στρατιωτών
Δημοσιευμένο από terracomputerata στην κατηγορία Τ.Π.Ε., tags: ipod
Σε μία σιιτική συνοικία της Βασόρας, στο Ιράκ, μια αμερικανική περίπολος διασταυρώνεται με δύο Ιρακινούς, τους οποίους θεωρεί ύποπτους. Με την ένταση να ανεβαίνει, ο επικεφαλής των Αμερικανών βγάζει μια συσκευή από την τσέπη του. Έπειτα από λίγα λεπτά οι υποψίες διαλύονται και οι δυο ομάδες παίρνουν η καθεμιά τον δρόμο της. Η συσκευή που χρησιμοποίησε ο λοχίας- και ο αμερικανικός στρατός θεωρεί ιδανικό όπλο στις συγκρούσεις του 21ου αιώνα- ήταν ένα iΡod Τouch. Σε λίγα λεπτά, ο Αμερικανός αξιωματικός διαπίστωσε μέσα από λέξεις και εικόνες ότι οι δύο Ιρακινοί δεν αποτελούσαν απειλή και ότι δεν υπήρχε λόγος να τους συλλάβει.
Το iΡod και το iΡhone της Αpple, σύμβολα του σύγχρονου τρόπου ζωής, αρχίζουν να χρησιμοποιούνται σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον- τα μέτωπα του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό, είναι σχετικά εύκολα στη χρήση, ασφαλή και πιο φθηνά από τις αντίστοιχες στρατιωτικές συσκευές. Η ικανότητα των συσκευών αυτών να φορτώνουν 30.000 προγράμματα επιτρέπει μια ευρεία γκάμα χρήσεων: το iΡhone και το iΡod Τouch μπορούν να λειτουργήσουν ως μεταφραστές, να μεταδώσουν ευαίσθητες πληροφορίες και να καταγράψουν τις ακριβείς συντεταγμένες σημείων όπου βρίσκονται ελεύθεροι σκοπευτές.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο σκοπεύει να τις χρησιμοποιήσει ως συστήματα καθοδήγησης για την εξουδετέρωση βομβών με ρομποτικές μηχανές και ως συσκευές μέτρησης του ύψους άγνωστων αεροπλάνων. Το σώμα των Αμερικανών πεζοναυτών χρηματοδοτεί μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στους στρατιώτες να ανεβάζουν φωτογραφίες υπόπτων μαζί με γραπτές εκθέσεις σε μια βιομετρική βάση δεδομένων.
  Δημοσιευμένο από terracomputerata στην κατηγορία Τ.Π.Ε., tags: ipod
Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails