Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Σύμφωνα με είδηση από το διεθνές ρεπορτάζ, σε ιδιωτικό σχολείο της Ουάσινγκτον εμφανίστηκε ένα πρόβλημα, όταν έγινε μόδα να φορούν καθημερινά κραγιόν οι περισσότερες 12-χρονες μαθήτριες.
Το κραγιόν συνήθως το φρεσκάριζαν στην τουαλέτα, κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων και μετά συνήθιζαν να φιλάνε τον καθρέπτη, αφήνοντας καθημερινά πολλές εκατοντάδες αποτυπώματα σε όλες τις τουαλέτες.
Κάθε βράδυ ο επιστάτης τα καθάριζε, αλλά την άλλη μέρα πάλι οι καθρέπτεςήταν γεμάτοι... Η διευθύντρια του σχολείου αγανακτισμένη, αποφάσισε πωςπρέπει να κάνει κάτι...Φώναξε λοιπόν όλες τις μαθήτριες στην τουαλέτα και κάλεσε και τον επιστάτη.
Τους εξήγησε ότι όλα αυτά τα αποτυπώματα από τα χείλια τους δημιουργούσανένα σημαντικό πρόβλημα στον επιστάτη, ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να καθαρίζει επιπλέον και τους καθρέπτες κάθε βράδυ, κλπ. κλπ.... (οι μαθήτριες την είχαν φυσικά συνδέσει...)
Για να τους αποδείξει πόσο δύσκολο είναι να καθαρίσει κανείς έναν καθρέπτη,ζήτησε από τον επιστάτη να κάνει μια επίδειξη στις μαθήτριες του πως καθαρίζει τους καθρέπτες.
Ο επιστάτης άρπαξε μια βούρτσα τουαλέτας (πικάλ), την βούτηξε στη λεκάνη και καθάρισε με αυτή τoν καθρέπτη...
Είναι περιττό να σημειωθεί πως έκτοτε δεν υπήρξε ποτέ ξανά κανένα αποτύπωμα σε καθρέπτες αυτού του σχολείου...
ΥΓ. Τελικά μεταξύ των απλών δασκάλων υπάρχουν και χαρισματικοί παιδαγωγοί...

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ.ΟΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικό!Κάπου διαβαζα πρόσφατα ότι εξαιτίας του συστήματος εισαγωγής των παιδιών μας στα πανεπιστήμια στην Ελλάδα, δεν έχουμε ενήλικες που να μπορούν να δώσουνε λύσεις σε προβλήματα..Έχουμε όμως τους καλύτερους παπαγάλους και πολλά φυτά γενικώς. Στην Αμερική η παιδεία λειτουργεί σίγουρα ορθότερα και το σύστημα γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.
    ΜΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΩ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails