Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

SURNAMES OF GREEK PARLIAMENT'S MEMBERS


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

.ΙΒ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κατάλογος Βουλευτών (Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007)
Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ
Όνομα Περιφέρεια.-Κυβερνητική.- Θέση

1 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -Α' ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Κ.ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Επωνυμο πατρωνυμικο προερχομενο απο το εβραικο βαπτιστικο ονομα Αβραμ.Η καταληξη -πουλος προσδιοριζει την περιοχη Ελληνοποιησης του επωνυμου την Πελοποννησο.
2 ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ
Ιδιαιτερη νεοελληνικη κατηγορια αποτελει συφωνα με τον καθ. πανεπιστημιου κο.Συμεωνιδη το ονομα Αγοραστος που παραπεμπει σε παιδια που εχουν υιοθετηθει απο δευτερους γονεις.Συμφωνα με τον κο. Τριανταφυλλιδη προερχεται απο το ευχετικο βαπτιστικο ονομα η ξορκιστικο απ' οπου και εγινε επωνυμο.

3 ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΗΛΕΙΑΣ

4 ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΔΡΑΜΑΣ: Επώνυμο προερχόμενο από παρατσούκλι το οποίο αποδίδεται σε σωματική ιδιότητα (καλή φωνή).

5 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΙΠΛΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΑΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΩΝΥΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΟΒΑΣ,ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ,ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ,ΡΑΓΚΑΒΗΣ.
6 ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΘΝΙΚΑ .ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΙΒΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ -ΙΩΤΗΣ.
7 ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
8 ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) Α' ΑΘΗΝΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ -ΑΣ.
9 ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑλογοσκούφηςΈτσι επονομάζεται κάποιος που είναι άλογος (παράλογος, χωρίς λογική ) και κούφος (κενός, άδειος, χωρίς περιεχόμενο

10 ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

11 ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) - Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

12 ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ .Επωνυμο προερχομενο απο παρατσουκλι.ο αμοιρος αυτος που δεν εχει μοιρα.β]Αμιρίδης, Αμιράς, Αμιράκης, Αμιραδάκης, Αμιρόγλου: Επώνυμα προερχόμενα από την τουρκική λέξη amir= εμίρης, προϊστάμενος.

13 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Αναγνωστοπουλος,ΑναγνωστιδηςΑναγνώστης:Κατώτερος Κληρικός, καθιερωμένος στο λειτούργημα αυτό με χειροθεσία Επισκόπου. Είναι επιφορτισμένος με την ανάγνωση των διαφόρων αναγνωσμάτων (χύμα ή εμμελώς) της Λατρείας μας
14 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) Β' ΑΘΗΝΑΣ

15 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) (TONIA) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Πατωνυμικο επωνυμο προερχομενο απο το βαπτιστικο ονομα ΑΝΤΩΝΗΣ το οποιο και ξεκινα απο την αρχαια Ρωμη.Ο Αγιος Αντωνιος θεωρειτε ο θεμελιωτης του μοναχικου βιου.Εορταζει 17 Ιανουαριου.
16 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ (ΜΙΛΕΝΑ) -Β' ΑΘΗΝΑΣ
Πατρωνυμικο επωνυμο προερχομενο απο το βαπτιστικο ονομα Αποστολος.Η καταληξη -Ακης προσδιοριζει την περιοχη του επωνυμου την Κρητη.Δωδεκα Αποστολοι του Χριστου εορταζουν στις 30 Ιουνιου
17 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ- ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Πατρωνυμικο επωνυμο προερχομενο απο το βαπτιστικο ονομα Αποστολος.Η καταληξη -Ακος προσδιοριζει την περιοχη του επωνυμου την Λακωνια,Μανη.Δωδεκα Αποστολοι του Χριστου εορταζουν στις 30 Ιουνιου
18 ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ -Α' ΠΕΙΡΑΙΑ
Πατρωνυμικο επωνυμο προερχομενο απο το βαπτιστικο ονομα Αποστολος.Η καταληξη -Ατος προσδιοριζει την περιοχη του επωνυμου την Κεφαλλονια.Δωδεκα Αποστολοι του Χριστου Δωδεκα Αποστολοι του Χριστου εορταζουν στις 30 Ιουνιου
19 ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

20 ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΗ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
21 ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΣ -ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Σύνθετο επώνυμο. Προέρχεται από το βαπτιστικό όνομα Αργυρης=Αργυρος=πολύτιμη πέτρα. Ανήκει στα προερχόμενα ονόματα από την περιβάλλουσα φύση, πολύτιμοι λίθοι, μέταλλα όπως διαμάντι=Διαμαντής, μάλαμα=Μάλαμας, σμαράγδι=Σμαραγδής, Χρυσός, ασήμι=Ασημής, Ασημίνα, κλπ.
22 ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

23 ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

24 ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

25 ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

26 ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ
Επωνυμο που ανηκει στην κατηγορια εθνικα οικογενειακα προερχεται απο το χωριο Μπαρμπιτσα της Αρκαδιας με την καταληξη -ιωτης.
27 ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

28 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Βενιζέλος διχάζει επιστήμονες και ακόμη και σήμερα. Οι εκδοχές πολλές. Ο Αντώνης Χατζής, ένας εκ των κορυφαίων μελετητών, αναφέρει σχετικά: «Γενάρχης των Αθηναίων Μπενηζέλων υπήρξεν Ελλην τις Μπενής (Βενέδικτος) Ζέλης».Ο Γρ. Καμπούρογλου το αποδίδει στην «αραβικήν και μετέπειτα ισπανική λέξη μπένι και το επώνυμο Ζέλλος». Ο Κ. Τρυφερούλης εκτιμά ότι το Μπενιζέλος προήλθε από το ιταλικό Bonangelo, άλλωςBenagelo-Beninzelo = καλάγγελος.
29 ΒΕΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

30 ΒΕΡΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

31 ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .ΒΛΑΧΟΣ: Επώνυμο το οποίο ανήκει στην κατηγορία α) εθνικά και φανερώνουν προέλευση. β) Με σημασία του χωρικού, άξεστου (χαρακτηρισμός Μάνης). Στην Χίο λέγονται όσοι μετοίκησαν εις Ρουμανία=Μεγάλη Βλαχία. Τη Μικρή Βλαχία απάρτιζαν τα μεσαιωνικά χρόνια η Αιτωλοακαρνανία. Η ετυμολογία του ονόματος είναι γερμανική WAIH (κέλτικο) ή σλαβική vlach.
32 ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

33 ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) ΑΤΤΙΚΗΣ: Επώνυμο προερχόμενο από παρατσούκλι που εκφράζει τον καιρό. Με την κατάληξη –ιδης προσδιορίζει την ποντιακή καταγωγή.

34 ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ

35 ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

36 ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΕΠΕΣΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Ι΄ΚΑΙ ΙΑ΄ΑΙΩΝΑ.
37 ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

38 ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

39 ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΑΚΗΣ) (AKIS) ΕΒΡΟΥ
40 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ.Αρχαιο ονομα μετεξελειγμενο σε επωνυμο που ανηκει στην κατηγορια των πατρωνυμικων με αρχικη ριζα το βαπτιστικο ονομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ με προσθεση καταληξης αναλογα την περιοχη.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μεγαλομαρτυρας της εκκλησιας μας απο την Καππαδοκια.Γιορταζει στις 23 Απριλιου .Γεώργιος = ετυλογείται από το επίθετο της αρχαίας γεωργός, -ον (γη+έργον). Προστάτης άγιος της Αγγλίας.
41 ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ
42 ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ .ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ:Επώνυμο προερχόμενο από το βαπτιστικό όνομα Ιωάννης=Γιάννης.Ιωάννης ο Πρόδρομος ο βαπτιστής: γιος του Ζαχαρία και της Ελισάβετ που ανήγγειλε τον ερχομό του Μεσσία, τον οποίο και εβάπτισε στον Ιορδάνη ποταμό. Αποκεφαλίστηκε από τον Ηρώδη τον Αντύπα. Γιορτάζει στις 7 Ιανουαρίου.
43 ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ:Επώνυμο προερχόμενο από το βαπτιστικό όνομα Ιωάννης=Γιάννης.Ιωάννης ο Πρόδρομος ο βαπτιστής: γιος του Ζαχαρία και της Ελισάβετ που ανήγγειλε τον ερχομό του Μεσσία, τον οποίο και εβάπτισε στον Ιορδάνη ποταμό. Αποκεφαλίστηκε από τον Ηρώδη τον Αντύπα. Γιορτάζει στις 7 Ιανουαρίου.
44 ΓΙΑΝΝΕΛΛΗΣ-ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ .ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ:Επώνυμο προερχόμενο από το βαπτιστικό όνομα Ιωάννης=Γιάννης=Γιάνναρος.Ιωάννης ο Πρόδρομος ο βαπτιστής: γιος του Ζαχαρία και της Ελισάβετ που ανήγγειλε τον ερχομό του Μεσσία, τον οποίο και εβάπτισε στον Ιορδάνη ποταμό. Αποκεφαλίστηκε από τον Ηρώδη τον Αντύπα. Γιορτάζει στις 7 Ιανουαρίου.
45 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ:Επώνυμο προερχόμενο από το βαπτιστικό όνομα Ιωάννης=Γιάννης.Ιωάννης ο Πρόδρομος ο βαπτιστής: γιος του Ζαχαρία και της Ελισάβετ που ανήγγειλε τον ερχομό του Μεσσία, τον οποίο και εβάπτισε στον Ιορδάνη ποταμό. Αποκεφαλίστηκε από τον Ηρώδη τον Αντύπα. Γιορτάζει στις 7 Ιανουαρίου.

46 ΓΚΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

47 ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ) ΚΕΡΚΥΡΑΣ

48 ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.Γκιόκας. Από το τουρκικο gök=Ουρανος, Γαλάζιος

49 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

50 ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

51 ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

52 ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Β' ΑΘΗΝΑΣ
Δαμανάκης.Απο το τουρκικο dâman=ποδογυρος και την ελληνικη κρητικη καταληξη- ακης

53 ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

54 ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΒΡΟΥ

55 ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

56 ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β'- ΠΕΙΡΑΙΑ.
Σύνθετο επώνυμο. Προέρχεται από το βαπτιστικό όνομα Διαμαντης=Διαμαντι=πολύτιμη πέτρα με την τοποθέτηση της υποκοριστικής κατάληξης –ιδης που προσδιοριζει και την ποντιακη καταγωγη του. Ανήκει στα προερχόμενα ονόματα από την περιβάλλουσα φύση, πολύτιμοι λίθοι, μέταλλα όπως μάλαμα=Μάλαμας, σμαράγδι=Σμαραγδής, Χρυσός, κλπ.
57 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ -Α' ΑΘΗΝΑΣ
Σύνθετο επώνυμο. Προέρχεται από το βαπτιστικό όνομα Διαμαντης=Διαμαντι=πολύτιμη πέτρα με την τοποθέτηση της υποκοριστικής κατάληξης –πουλου που προσδιοριζει και την πελοποννησιακη καταγωγη του. Ανήκει στα προερχόμενα ονόματα από την περιβάλλουσα φύση, πολύτιμοι λίθοι, μέταλλα όπως μάλαμα=Μάλαμας, σμαράγδι=Σμαραγδής, Χρυσός, κλπ.
58 ΔΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

59 ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

60 ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

61 ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

62 ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

63 ΕΒΕΡΤ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ -ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Μιλτιάδης Εβερτ, πρωην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Το επώνυμο προέρχεται από εκείνους τους Βαυαρούς που ακολούθησαν τον Οθωνα και αποτέλεσαν τα πρώτα στελέχη της κρατικής μηχανής. Αφομοιώθηκαν χωρίς δυσκολίες. Οι απόγονοί τους σχημάτισαν και οικισμό, το Ηράκλειο Αττικής. Το Εβερτ είναι ευρέως διαδεδομένο ανθρωπωνύμιο σε όλη τη Γερμανία και τις γερμανόφωνες περιοχές με τις μορφές Ebbert, Ebert, Ewert, Ebart, Eppart.Ξεκινάει ως προσηγορικό (κοινό) ουσιαστικό της αρχαίας γερμανικής γλώσσας με την μορφή ebour και τη σημασία του κάπρου, του αγριόχοιρου. Στο Μεσαίωνα παίρνει και την μορφή eber και παράλληλα με την κύρια σημασία είχε και την υποδήλωση του άρχοντα, του ηγέτη, του πρίγκιπα, προφανώς γιατί η μαχητικότητα και ορμητικότητα του κάπρου ήταν ιδιότητες που ζήλευαν οι παλιοί Γερμανοί ηγεμόνες.
64 ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Επώνυμο βυζαντινό που ανηκει στην κατηγορια των επαγγελματικων με αξιωμα.
65 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ -Β' ΑΘΗΝΑΣ : Η ετυμολογια του επωνυμου ειναι -Ευ=καλός + θυμός=διάθεση=εύθυμος χαρακτήρας=προικισμένος με καλή διάθεση.Προέρχεται από το αρχαίο όνομα Ευθύμιος.Κατατάσσεται στα ονόματα που προέρχονται από βάση σωματικών ή ψυχικών ιδιοτήτων (γλυκύς=γλυκιά, αγαθός=αγαθή).Ευθύμιος όμομα επτά αγίων της ορθόδοξης εκκλησίας.Γιορτάζουν στις 20 Ιανουαρίου.Ευθυμία ονομαζόταν μια από τις μαινάδες που κρατούσε αναμμένη δάδα στο αριστερό της χέρι και κύμβαλο στο δεξί.Ο αρχαίος Εύθυμος είναι γιος του ποτάμιου θεού Κικίνου ή του Αστυκλή από τους Λοκρούς της Ιταλίας και περίφημος αθλητής στην εποχή των περσικών πολέμων.

66 ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΛΕΥΤΕΡΗΣ) Β' ΑΘΗΝΑΣ

67 ΖΗΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Επωνυμο προερχομενο από το ομώνυμο ευχετικό βαφτιστικo να ζηση.τοεπωνυμο επικρατει στην Ηπειρο

68 ΖΙΩΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

69 ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

70 ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ

71 ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΑΜΟΥ

72 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

73 ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

74 ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ-ΕΥΑ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

75 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

76 ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

77 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ KALANT ΚΑΒΑΛΑΣ

78 ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

79 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

80 ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

81 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΈΡΓΩΝ

82 ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

83 ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΑΝΑ) Α' ΑΘΗΝΑΣ

84 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ ΗΛΕΙΑΣ

85 ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

86 ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

87 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

88 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

89 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Καραμανλής είναι καταγόμενος από την Καραμανία, περιοχή της Νοτιοανατολικής Μικράς Ασίας, που ορίζεται από τις πόλεις Κόνια (Ικόνιο) Ακσεχίρ (Φιλομήλιον), Νιτζ (Νίγδη), Ερεγκλί (Ηράκλειο) και Ερμενέκ. Εδώ ένας Σελτζούκος Τούρκος ο Καραμάν Μπέη το 1243 μετά τη διάλυση του κράτους των Σελτζούκων και μισό αιώνα πριν από την εμφάνιση των οθωμανών Τούρκων ίδρυσε με πρωτεύουσα το Ικόνιο, ένα κρατίδιο το οποίο διαλύθηκε στα χρόνια των διαδόχων του. Αυτού το όνομα περιέχει το τοπωνύμιο Καραμανία.Το εμιράτο αυτό γρήγορα επεκτάθηκε βόρεια στην Καππαδοκία και νότια ως τη Μάκρη, Αττάλεια, Μερσίνη, Ταρσό και Αλεξανδρέτα. Εδώ υπήρχε από τους ελληνιστικούς χρόνους ένας ακμαίος Ελληνισμός, τη ζωτικότητα του οποίου έχουν εκφράσει οι Τρεις Ιεράρχες και μια θαυμάσια βυζαντινή τέχνη. Τον θέρισε όμως ψυχικά το φάσγανο του Ισλάμ και τον αφάνισε γλωσσικά το γιαταγάνι του Τούρκου. Ετσι οι περισσότεροι έγιναν μουσουλμάνοι και τουρκόφωνοι. Οσοι γλύτωσαν διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Πρώτα είναι αυτοί που έμειναν χριστιανοί και ελληνόφωνοι. Η καππαδοκική διάλεκτος είναι κατάλοιπο του γλωσσικού τους οργάνου. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν εκείνοι που έμειναν χριστιανοί, αλλά έχασαν την ελληνική γλώσσα και έγιναν τουρκόφωνοι. Αυτούς μόνο η ορθόδοξη εκκλησία έσωσε από την εθνική απώλεια. Οι Καραμανλήδες σχεδόν μονοπωλούν την κατηγορία αυτή.Ευφυείς και δραστήριοι οι Καραμανλήδες βρίσκουν τρόπο να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που έχουν ως τουρκόφωνοι να επικοινωνούν με την πίστη του Χριστού. Μεταφράζουν τα ιερά βιβλία της εκκλησίας στην τουρκική και το σπουδαιότερο, για το οποίο η ιστορία τους απένειμε τον τίτλο του πρωτοπόρου, χρησιμοποιώντας όχι το αραβικό αλφάβητο, αλλά το ελληνικό.
90 ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ

91 ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

92 ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

93 ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

94 ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

95 ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

96 ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

97 ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

98 ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

99 ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
100 ΚΑΣΣΙΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ -Β' ΑΘΗΝΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

101 ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

102 ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

103 ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

104 ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

105 ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΛΑ) Α' ΑΘΗΝΑΣ

106 ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ KEGEROGL ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

107 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) ΕΥΒΟΙΑΣ

108 ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΒΡΟΥ

109 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

110 ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

111 ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

112 ΚΟΛΛΙΑ- ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

113 ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ KOLLI ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

114 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

115 ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

116 ΚΟΡΚΑ-ΚΩΝΣΤΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

117 ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ

118 ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΙΟΥ

119 ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ KOUV ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

120 ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ-ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

121 ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

122 ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

123 ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

124 ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

125 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

126 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

127 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

128 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

129 ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

130 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

131 ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

132 ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

133 ΛΕΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

134 ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

135 ΛΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

136 ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

137 ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

138 ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

139 ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

140 ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

141 ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

142 ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

143 ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

144 ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

145 ΜΑΝΟΥΣΟΥ-ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ) ΚΥΚΛΑΔΩΝ

146 ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ ΞΑΝΘΗΣ

147 ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

148 ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Πατρωνυμικο ονομα προερχομενο απο το βαπτιστικο Μανωλης.
149 ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΕΥΒΟΙΑΣ
Επωνυμο πατρωνυμικο προερχομενο απο το βαπτιστικο αρχαιο ονομα Μαρινος.Κατεγραμμενος αρχαιος ελλην ανατομος που εζησε περιπου το 90 π.χ και στον οποιο αποδιδονται 20 βιβλια με τις ενγειρησεις που διασωθηκαν.Επισης ο Μαρινος ο Τυριος σπουδαιος ελλην γεωγραφος που εζησε περιπου τι 100 μ.χ.Υπαρχουν 3 ομωνυμοι Αγιοι στην Ορθοδοξη Εκκλησια.Γιορταζει στις 18 Οκτωμβριου.
150 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

151 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

152 ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ

153 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ

154 ΜΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΕΥΑ Β' ΑΘΗΝΑΣ

155 ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

156 ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

157 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ
Δύο είναι οι εκδοχές για το επώνυμο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τη μία Μη- είναι ο γιος του Μήτσου. Μπορη όμως να προέρχεται και από το βενετικό Αmitzo (Amiko) = φί-λος. Από το Amitzo με παράλειψη τουα και την προσθήκη της κατάληξης- otto ερχόμαστε mizzotto.To Mizzo και Mizzotto στα ελληνικάαποδόθηκαν στο Μίτσος- Μήτσος, Μι-στότος – Μητσότος. Από το τελευταίοκαι με την κατάληξη –άκης φτάνουμεστο Μητσοτάκης.
158 ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

159 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

160 ΜΠΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

161 ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

162 ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

163 ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

164 ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ BEZ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails